Nyheter Reser

Essentiella rese-tips för män

När det är dags att börja planera för resan är det bra att tänka på hur du packer och framförallt vad som ska ner I form av “grooming” produkter.

Först och främst är det bra om du ser till att minimera packningen om du ska iväg på tex. En weekend. Ska du då flyga är det bra att tänka på att du enbart enligt reglerna får ha med dig en enliterpåse att fylla med max 100 ml vätska. Här gäller det att inte glömma det som är det essentiella I din necesär, ögonkräm, deo, vaxet, och en kroppslotion.
Om du inte får ner allt och du befinner dig I en storstad kan du alltid under de få dagar som du är där gå in I någon grooming butik och fråga om du får använda dig av deras “tester” av tex parfym. Detta löser plötsligt problemet vad gäller parfymen. Är det en längre resa är det bra att tänka på det grundläggande; hygiene och solskydd. Vad som kan vara praktiskt att ha med sig är även en hårtrimmer eller näshårstrimmer, du kan hitta dem på Made4men.se, är det mera praktiskt med en trimmer som smidigt får plats I din packning och som du bara kan plocka upp och börja använda direkt.

Är det festivalsemester som gäller kan det vara bra att tänka på följande. Tillgången till dusch kan vara begränsad om det är så att du/ni ska tälta under er festivalsemester. Då kan det vara bra att ha med sig torrschampo. Vi rekommenderar även att ta med hårstyling samt spray för att se till att din frisyr alltid är på top. Med tanke på den begränsande tillgången på vatten, se till att du packer ner en riktigt bra antiperspirant.

Är det så att du ska iväg och reser till en storstad och kommer att ta in på hotell, ha då i åtanke att många hygienprodukter finns på hotellrummen. Det mest basiska så som duschkräm och schampo. Vad du behöver tänka på att ta med dig är tandkräm, deo, styling för håret och kanske lite ansiktskräm.
Är det så att du ska resa runt i Sverige så rekommenderar vi även att du plockar ner myggmedel, det är tyvärr ett måste om man reser runt i detta land på sommaren.

Om vi ska kolla lite snabbt på huden och om du bara får packa ner en produkt från badrumshyllan just nu, vilken produkt skulle det i så fall vara?
Vad vi kan börja med att säga är att vad gäller alla hud typer så är det grundläggande att alla behöver fukt, så det vi tipsar om är en produkt som är återfuktande, det får gärna vara en 24-timmars kräm. Där har du det optimala valet av hudvårdsprodukt. Vad vi har applicerat här är bara en av de essentiella principerna för att bibehålla en fräsch hud. Och det är att tillföra huden fukt dagligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *